Jarní ORDĚJOV 2017 - AKCE JIŽ PROBĚHLA

30.01.2017 14:24

Jógový víkend ve znamení půstu a jarní detoxikace. 

Termín: 19. - 21. května 2017

Místo konání: Centrum osobního růstu OrdějovBystřice pod Lopeníkem 79

Program: Různé druhy jógy, meditací, pránayámy a očistných technik + přednášky MUDr. Zdislavy Tělupilové

Strava: Tekutá - čestvě a vlastnoručně odšťavené ovoce a zelenina, zelený ječmen, bylinné čaje z okolí a voda z místní studánky :) Nemusíte se však obávat - ve správném kolektivu to jde samo a kdyby bylo nejhůř, domáci vykouzlí i nějakou chutnou tuhou stravu. 

Ubytování: ve 2-4 lůžkových pokojích s vlastním či společným sociálním zařízením (přibalte si povlečení a prostěradlo - v případě zapůjčení místního se platí poplatek 100,- Kč). K dispozici jsou též lehátka z palet a matrací v indiánském týpí - v tomto případě ušetříte 300,- Kč (spacák s sebou).

Cena: 2 400,- Kč  (v případě týpí 2 100,- Kč) zahrnuje ubytování, tekutou stravu (případně stravu tuhou vegetariánskou), pronájem společných prostor a celodenní program v meditačním centru i nádherném okolí. 

Doprava: vlastní (pokud nabízíte volné místo v autě či naopak potřebujete svézt, napište to prosím do poznámky v přihlášce)

 

Program začíná v pátek v 18:00 hod. lekcí hatha jógy, ale ubytovávat se můžete již od 15:00 hod. Do svých domovů se rozjedeme v neděli odpoledne.

Před pobytem doporučuji pročistit střeva - v případě zájmu pošlu pokyny.

Na všechny se moc těší

Mirka a Zdislava

Místo konání: Centr

—————

Zpět