Ukázkové lekce ZDARMA

02.09.2017 10:13

Vážení přátelé a příznivci jógy,

srdečně vás všechny zvu na bezplatné ukázkové lekce jógy, které proběhnou v následujících termínech:

Pondělí 4. 9. BÍLOVICE v budově místní mateřské školky. Začátek lekce v 15:50 hod.

 

Pondělí 4. 9. MALENOVICE v tělocvičně 11.ZŠ Malenovice. Vchod je z ulice Mlýnská (branou na školní zahradu, kde vás nasměřuje pověřená osoba dál do šatny). Začátek lekce je v 18:00 hod., "služba" u brány bude přítomna od 17:45 hod.

 

Úterý 5.9. ŽELECHOVICE na základní škole. Vstup od 16:15 hod. hlavním vchodem, pak doleva. Cvičíme od 16:30 v relaxační zóně přízemní chodby, k převlékání používáme klubovnu.

 

Úterý 5.9. VIZOVICE na Orlovně, která se nachází nad kostelem vedle hřbitova. Začátek lekce je v 18:30 hod., budovu odemykám v 18:15. Cvičíme v podkrovním sále, k převlečení můžete použít šatnu v přízemí.

 

Středa 6.9. ZLÍN Orel - centrum města naproti zastávky MHD Školní. Cvičíme v přízemní tělocvičně vlevo. Začátek lekce pro začátečníky je ve 14:45 hod., šatna bude otevřena od 14:30. Lekce pro pokročilé začíná v 16:15, šatna bude k dispozici až po převlečení začátečníků, tedy nejříve v 16:05. Přijdete-li dříve, prosím počkejte TIŠE na chodbě, abyste nerušili předchozí skupinku.  

 

Středa 6.9. KVASICE - v rodinném centru Kalíšek v 1. patře husitského kostela. Začátek lekce v 19:00 hod.

 

Úterý 12.9. ZLÍN Astra u kolektivního domu - nízká budova "přilepená" ke kelektivnímu domu ze strany zastávky MHD Školní (bývalé Domino). Vstup je brankou z chodníku, který vede vzhůru mezi parkovištěm kolektivního domu a školou. Začátek lekce pro začátečníky je v 9:00 hod., budovu otevírám v 8:45. Lekce pro pokročilé začíná v 10:30 - čekejte prosím TIŠE na chodbě, abyste nerušili předchozí skupinku.

 

Čtvrtek 14.9. ZLÍN Astra u kolektivního domu - nízká budova "přilepená" ke kelektivnímu domu ze strany zastávky MHD Školní (bývalé Domino). Vstup je brankou z chodníku, který vede vzhůru mezi parkovištěm kolektivního domu a školou. Začátek lekce je v 10:00 hod., budovu otevírám v 9:45.

 

Čtvrtek 14.9. JIŽNÍ SVAHY - v Astře na ulici Družstevní (spodní část budovy mateřské školky). Začátek lekce je v 18:20. Pokud zájem o tyto lekce překročí kapacitu prostoru, rozdělíme se na místě do dvou skupinek, z nichž si jedna zacvičí hned a se druhou se domluvíme na místě na jiném termínu. Přednost mají ti, co mi již zaslali přihlášky.

 

Pátek 15.9. ZLÍN Astra u kolektivního domu - nízká budova "přilepená" ke kelektivnímu domu ze strany zastávky MHD Školní (bývalé Domino). Vstup je brankou z chodníku, který vede vzhůru mezi parkovištěm kolektivního domu a školou. Začátek lekce je v 15:00 hod., budovu otevírám ve 14:45. Pokud zájem o tyto lekce překročí kapacitu prostoru, rozdělíme se na místě do dvou skupinek, z nichž si jedna zacvičí hned a se druhou se domluvíme na místě na jiném termínu. Přednost mají ti, co mi již zaslali přihlášky.

 

Ukážkové lekce jsou určeny pro všechny zájemce včetně naprostých začátečníků. Těším se na vás :)

—————

Zpět