Jarní jógový víkend ONENESS - AKCE JIŽ PROBĚHLA

18.02.2016 09:46

Víkend plný jógy tentokrát v Oneness centru na Rusavě

 

Termín: 20. - 22. května 2016

Místo: Centrum ONENESS, Rusava 296.

Cena: 2 200,- Kč  zahrnuje ubytování na 2 noci, 2 x plnou penzi, pronájem společných prostor a bohatý jógový program.

Ubytování: ve 2 lůžkových pokojích, umyvadlo na pokoji, sprchy a WC společné.  Pro rodiny k dispozici též 3 a 4 lůžkové pokoje.

Strava: vegetariánská. Jídelníček sestavíme opět společně :-)

Doprava: vlastní. Pokud se nemáte jak na místo dopravit, kontaktujte mě - určitě se v některém z aut najde volné místo :-)

Program začne v pátek v 18:00 hod., ale ubytovávat se můžete začít již od 17:00 hod. Do svých domovů se rozjedeme v neděli odpoledne.

Předběný program: Letos se budeme zabývat hodně detoxikací a očistou na všech úrovních. O detoxikaci fyzického těla se s námi o své znalosti a zkušenosti podělí MUDr. Zdislava Tělupilová (https://www.telupilova.cz/), já se pak detailněji věnuji tělu pránickému. Povíme si, jaké potíže mohou pramenit z málo nebo naopak přespříliš fungujících čaker (jsou to nejen různé nemoci, ale také špatné mezilidské vztahy, těžké životní situace apod.), naučíme se ásány a sestavy, které jednotlivé čakry harmonizují, pročistíme je v meditaci a kdo bude mít zájem, může si vybarvit mandaly jednotlivých čaker (samozřejmě při poslechu hudby harmonizující čakry).

Během přednášek budeme popíjet čajíky z vlastnoručně natrhaných bylinek z okolních kopců.

A jako vždy nás čekají minimálně 2 plnohodnotné jógové lekce denně, pranayama a meditace.

Už se na vás na všechny těším :)

POPIS CESTY

V Rusavě pojedete na první “Y” křižovatce doleva, kolem školy, obecního úřadu, evang. kostela a hospody do kopce, cca 250 m za “esíčkem” ( kameny u cesty ) bude dřevěná zastávka autobusu “U lomu”, hned za ní odbočíte z hlavní cesty doprava do kopce ve směru jízdy a pojedete táhlou serpentinou asi 1 km až k zákazu vjezdu. Zde je odbočka doprava “kolmo” do kopce ( jediná odbočka ), která vás dovede přímo k Oneness. Parkoviště je u chaty (bývalá chata Koryna, pokud se budete chtít zeptat na cestu místních).

 

 

—————

Zpět


TOPlist